Telefón

 

 

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Predaj: pozemok vhodný na stavbu rodinného domu, Marianka, lokalita Tálky

Cena:
260 000,00 €
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Malacky
Obec:Marianka
Kategória:Pozemky
  
Vodovod:neuvedené
Elektrina:neuvedené
Plyn:neuvedené
Kanalizácia:neuvedené
Plocha pozemku:800 m2
 
ID inzerátu:475

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Andrea Smolinská ponúka na predaj pozemok s výmerou 800 m2, nachádzajúci sa v obci Marianka v lokalite Tálky.
Pozemok je južne orientovaný, má výhodnú polohu, nachádza sa v lokalite určenej na bývanie v rodinných domoch. Pred pozemkom sú privedené komplet inžinierske siete, okrem plynu.
Podľa Územného plánu územia:
• maximálna zastavanosť pozemku je 25%, čo zaručuje dostatočný priestor pre zeleň a súkromie,
• maximálna zastavaná plocha rodinného domu je 300 m2,
• maximálna dĺžka rodinného domu je 25 m,
• zastrešenie rodinného domu je požadované vo forme šikmých striech,
• ploché a pultové strechy sú prípustné len pri jednopodlažných prístavbách a dostavbách k hlavnému objektu, pričom zastavaná plocha prístavby nesmie presiahnuť 25% plochy hlavného objektu.

Vlastník pozemku má vypracované a odkonzultované architektonické štúdie pre rodinný dom, čo vám uľahčí proces plánovania a výstavby vášho domova.
Výhody pozemku:
• Výmera a orientácia: S výmerou 800 m2 máte dostatok priestoru na vytvorenie svojho vysnívaného domova a záhrady. Južná orientácia pozemku umožní maximálne využitie slnečného svetla a príjemného osvetlenia vášho domu.
• Inžinierske siete: Všetky inžinierske siete sú k dispozícii pred pozemkom, čo znamená, že máte jednoduchý prístup k elektrine, vode, kanalizácii a ďalším dôležitým službám.
• Územný plán územia: Podľa Územného plánu územia je táto lokalita určená na bývanie v rodinných domoch. To zaručuje, že pozemok je vhodný pre výstavbu rodinného domu a má stanovené pravidlá pre maximálnu zastavanosť a parametre domu.
• Architektonické štúdie: Majiteľ pozemku už vypracoval architektonické štúdie pre rodinný dom, čo vám uľahčí proces plánovania a výstavby vášho domova. Môžete si vybrať z týchto návrhov alebo ich prispôsobiť podľa svojich predstáv.
• Unikátna lokalita: Tento pozemok sa nachádza v malebnom prostredí obce Marianka, čo ponúka pokoj a harmóniu s prírodou. Okolitá príroda vytvára ideálnu atmosféru pre relaxáciu a oddych.
• Blízkosť občianskej vybavenosti: Obec Marianka disponuje potrebnou občianskou vybavenosťou, ako sú obchody, reštaurácie, zdravotnícke zariadenie a ďalšie služby. Vaše pohodlie a pohodlné zabezpečenie každodenných potrieb je tak zaručené.


Obec Marianka je malebné a pokojné miesto nachádzajúce sa v západnej časti Slovenska, len niekoľko kilometrov od hlavného mesta Bratislava. Svojou krásnou prírodou ponúka obyvateľom príjemné a relaxačné prostredie.
Marianka je známa ako významné pútnické miesto, ponúka rôznorodé príležitosti pre rekreáciu a oddych. Miestne lesy a prírodné rezervácie sú ideálne pre prechádzky, cyklistiku a turistiku.
Obec Marianka disponuje aj potrebnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tu obchody, reštaurácie, kaviarne a ďalšie služby, ktoré uspokoja potreby obyvateľov. V blízkosti obce sa tiež nachádzajú školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia a ďalšie dôležité inštitúcie.
Dopravná dostupnosť je ďalšou výhodou obce Marianka. Cesta do centra Bratislavy trvá len krátku dobu, čo umožňuje obyvateľom využívať všetky výhody veľkomesta a zároveň sa vrátiť do pokojného prostredia obce.

Cena pozemku 260.000,- Eur
Kontakt: Andrea Smolinská RSc, +421 905 623 968, smolinska-ZVNC-housereal.sk, www. housereal.sk
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HOUSE real SK.

Maklér:

makler
Maklér:Andrea Smolinská RSc
Telefón:0905 623 968
E-mail:smolinska-ZVNC-housereal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.